Kan ik mijn product na 30 dagen registreren?

Kan ik mijn product na 30 dagen registreren?

Nee, u kunt uw product na 30 dagen niet meer registreren. De datum op de kassabon dient gelijk te zijn aan de datum die je op het garantieformulier hebt ingevuld.

Meer informatie over de levenslange garantie vindt u op de pagina 'Levenslange Garantie'.
  • Related Articles

  • Waar kan ik mijn product registreren voor de levenslange garantie?

   Max Pro biedt levenslange garantie op alle stijltangen en krultangen. De levenslange garantie is alleen geldig als u uw nieuwe product binnen 30 dagen na aankoop registreert. Indien u een beroep wilt doen op uw garantie, vragen wij u om een ​​geldig ...
  • Kan ik mijn product na aankoop uit de outlet retourneren?

   Ja. Als je het product binnen 14 dagen retourneert, krijg je het volledige aankoopbedrag teruggestort. U bent verantwoordelijk voor het inpakken en verzenden naar ons magazijn.
  • Mijn product heeft een defect, wat nu?

   Registreer uw styling tool (met de originele productverpakking en aankoopbewijs) voor retourzending op de pagina Verzenden & retourneren door het formulier in te vullen. U ontvangt een bevestigingsmail met de vervolgstappen om het product te kunnen ...
  • Heb ik garantie als ik mijn product cadeau krijg?

   Jazeker! U heeft standaard twee jaar garantie als u het aankoopbewijs kan aanleveren bij ons. Vraag dus altijd de bon erbij als u een product van MaxPro X MOHI cadeau krijgt.
  • Kan ik afgeprijsde artikelen retourneren?

   Promotionele en afgeprijsde producten gekocht op de Max Pro webshop kunnen binnen 14 dagen geretourneerd of geruild worden. Dit kan alleen met aankoopbewijs (kassabon) en met de originele verpakking.