Ik krijg een foutmelding bij het indienen van het levenslange garantieformulier, wat nu?

Ik krijg een foutmelding bij het indienen van het levenslange garantieformulier, wat nu?

Het systeem accepteert geen speciale leestekens (bijvoorbeeld een apostrof). Het systeem geeft een foutmelding als een van deze tekens in het formulier wordt gebruikt. Verwijder de speciale leestekens van het formulier en druk nogmaals op de knop "registreren".

Lukt het nog steeds niet om het formulier in te dienen, neem dan contact met ons op via +31 (0) 20261 0907 of vul ons contactformulier in.
  • Related Articles

  • Ik krijg een foutmelding als ik betaal, wat nu?

   Het is mogelijk dat niet alle velden correct zijn ingevuld. Controleer of er gemarkeerde velden zijn die ingevuld moeten worden. Lukt het afrekenen dan nog niet, neem dan contact met ons op via +31 (0) 20 261 0907 
  • Krijg ik een orderbevestiging?

   Ja, na het afronden van uw bestelling ontvangt u een automatisch gegenereerde orderbevestiging per e-mail. U ontvangt ook andere updates over uw bestelling per e-mail. Zorg er dus voor dat we uw juiste e-mailadres hebben.
  • Mijn product heeft een defect, wat nu?

   Registreer uw styling tool (met de originele productverpakking en aankoopbewijs) voor retourzending op de pagina Verzenden & retourneren door het formulier in te vullen. U ontvangt een bevestigingsmail met de vervolgstappen om het product te kunnen ...
  • Ik ben niet helemaal tevreden met mijn product, wat nu?

   Je kunt alle informatie over de rechten bij het retourneren van een product vinden op de pagina Verzenden & Retourbeleid.
  • Heeft mijn föhn ook levenslange garantie?

   Op uw föhn heeft u twee jaar garantie met een geldig aankoopbewijs. Helaas geen levenslange garantie. Levenslange garantie geldt alleen voor de krultangen en stijltangen mits deze op tijd zijn aangemeld.