Ik heb een tweedehands tool aangeschaft. Heb ik recht op garantie?

Ik heb een tweedehands tool aangeschaft. Heb ik recht op garantie?

Max Pro biedt geen garantie op producten gekocht bij websites die tweedehands producten aanbieden, ook niet op producten gekocht van derden (zoals Bol.com Plaza Partners).

    • Related Articles

    • Heb ik garantie als ik mijn product cadeau krijg?

      Jazeker! U heeft standaard twee jaar garantie als u het aankoopbewijs kan aanleveren bij ons. Vraag dus altijd de bon erbij als u een product van MaxPro X MOHI cadeau krijgt.
    • Heeft mijn föhn ook levenslange garantie?

      Op uw föhn heeft u twee jaar garantie met een geldig aankoopbewijs. Helaas geen levenslange garantie. Levenslange garantie geldt alleen voor de krultangen en stijltangen mits deze op tijd zijn aangemeld.
    • Heb ik garantie op de producten uit de outlet?

      Producten uit onze outlet hebben standaard 2 jaar garantie. De levenslange garantie is niet van toepassing op de tools uit de outlet.
    • Waar kan ik mijn product registreren voor de levenslange garantie?

      Max Pro biedt levenslange garantie op alle stijltangen en krultangen. De levenslange garantie is alleen geldig als u uw nieuwe product binnen 30 dagen na aankoop registreert. Indien u een beroep wilt doen op uw garantie, vragen wij u om een ​​geldig ...
    • Waarom zou ik kiezen voor een Max Pro stylingtool?

      Max Pro staat bekend om zijn hoogwaardige tools en biedt een brede selectie innovatieve producten die het haar beschermen terwijl ze gemakkelijk in gebruik zijn. Met de vele variaties aan krultangen, stijltangen en föhns biedt Max Pro de juiste tools ...