Hoe plaats ik een bestelling?

Nadat u uw product heeft gekozen, kunt u het aan uw winkelwagen toevoegen door op de knop "in winkelwagen" te klikken. U kunt ervoor kiezen om naar de kassa te gaan of door te gaan met winkelen.

Je winkelwagen toont je alle items die je erin hebt gestopt. U ziet het totaalbedrag dat u moet betalen, dit is al inclusief btw.

Klopt alles? Klik op de knop "bestelling afronden" om uw bestelling te plaatsen. Je kunt uitchecken als gast of inloggen als je al een account hebt. U kunt altijd de status van uw bestelling controleren wanneer u inlogt op uw account.